Ingredienser
4 gulrøtter
1 stilk stangselleri
1 lite blomkål
1 fennikel
1 stor grønnsak- salathode
1 sjalottløk
500 grs hytteost -cottage cheese-
3 skiver kokt skinke
salt og pepper
annet krydder etter ønske
1.- Skrell gulrøttene
2.-Kutt gulrøtter, selleri og fennikel i lillefinger-lengder
3.-Del blomkålen i små buketter
4.-Skyll grønnsakene i kaldt vann
5.-La det renne godt av
6.-Vask grønnkålen og ta bort den midterste bladrosetten
7.-Hakk skinke og løk
8.-Bland det med hytteosten i en liten bolle
9.-Smak til med krydder og salt
10.-Legg grønnkålen på et fag og plasser bollen midt i kålen
11.- Legg grønnsakene pent rundt
12.- Grønnsak-fonduen er klar til servering
No hay comentarios:
Publicar un comentario