jueves, 31 de mayo de 2012

Grønnsak-fondue

Ingredienser

4 gulrøtter

1 stilk stangselleri


1 lite blomkål

1 fennikel

1 stor grønnsak- salathode

1 sjalottløk



500 grs hytteost -cottage cheese-


3 skiver kokt skinke
salt og pepper



annet krydder etter ønske




1.- Skrell gulrøttene
2.-Kutt gulrøtter, selleri og fennikel i lillefinger-lengder


3.-Del blomkålen i små buketter
4.-Skyll grønnsakene i kaldt vann

5.-La det renne godt av
6.-Vask grønnkålen og ta bort den midterste bladrosetten


7.-Hakk skinke og løk
8.-Bland det med hytteosten i en liten bolle

9.-Smak til med krydder og salt

10.-Legg grønnkålen på et fag og plasser bollen midt i kålen


11.- Legg grønnsakene pent rundt

12.- Grønnsak-fonduen er klar til servering


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Jobbintervju