
ASPARGES, GRØNN

ASPARGES, HVIT

AVOCADO

BLOMKÅL

BROKKOLI

BROKKOLINI

CHILI
ERTER OG BØNER


ASPARGESBØNNER

BONDEBØNNER

BORLOTTIBØNNER

BREKKBØNNER

HARICOTS VERTS

METERBØNNER

SNITTBØNNER

SUGAR SNAP, RUNDE SUKKERTET

SUKKERERTER

TØRKEDE BØNNER

VOKSBØNNER

GRESSKAR

HOKKAIDO GRESSKAR

PYNTEGRESSKAR

HALLOWEENGRESSKAR

SPAGETTIGRESSKAR

BUTTERNUTGRESSKAR

TURBANGESSKAR

GULROT
KRYDDERUTTER


GRESSLØK- CEBOLLINO

MERIAN-MEJORANA

ROSMARIN-ROMERO

SALVIE

SITRONMELISSE (TORONJIL, MELISA, CITRONELA U HOJA DE LIMÓN)

ENGSYRE (ACEDERA)

TIMIAN -TOMILLO

KARSE (MASTUERZO, LEPIDIO O BERZO HORTELANO)

LEVENDEL /LAVANDA


SITRONTIMIAN (OTRO TIPO DE TOMILLO)

SITRONVERBENA -VERBENA

KJØRVEL-PEREJIL

PERSILLE- PEREJIL RIZADO

KORIANDER- CILANTRO

DILL -ENELDO

ESTRAGÓN

MYNTE

OREGANO

BASILIKUM (ALBAHACA)


BRØNNKARSE (BERRO DE AGUA)

ISOP (HISOPO AROMÁTICO)

LØPSTIKKE

FENNIKEL
KÅL


GRØNNKÅL -COLIFLOR VERDE-

HODEKÅL OG HVITKÅL (COL)

KINAKÅL- COL CHINA

KNUTEKÅL-COLIRRÁBANO O RÁBANO BLANCO)

PAK CHOY (PACKCHOI)

PYNTEKÅL (COL RIZADA)

ROMANESCO

ROSENKÅL - COLES DE BRUSELAS

RØDKÅL- COL ROJA O MORADA

SAVOYKÅL- COL DE SABOYA

SPISSKÅL (COL PUNTIAGUDA)

TIDLIGKÅL OG NYKÅL- COL TEMPRANA

KÅLROT OG KÅLRABI- (NABICOL, COLINABO O NABA)
RØDBETER- REMOLACHA ROJA
LØK OG PURRE

CEBOLLAS Y PUERROS

BORRETANELØK

ELEFANTHVITLØK - (HVITLØK = AJO)

FERSK HVITLØK

GUL LØK

HVIT LØK - VANLIG-

KINESISK HVITLØK

PURRE

RØDLØK

SALATLØK

SJALOTTLØT (CEBOLLA CON CAPAS)

SYLTELØK

VÅRLØK- CEBOLLETA

PAPRIKA

PERSILLEROT

REDDIK

RØDBETE
SALATER


RAPIDSALAT

HJERTESALAT

RUCCULA

FELTSALAT (CANÓNIGOS)

MÅCHESALAT- CANÓNIGOS

HODESALAT

MANGOLD OG BLADBETE- ACELGA

ENDIVIE

ESKAROLLSALAT

FRISÉESALAT

ISBERGSALAT

RADICCHIO ROSSO

ROMANOSALAT

BETAVIASALAT

EKEBLADSALAT

LOLLOSALAT

SPINAT

SELLERIROT KNOLLSELLERI

AGURK
SPIRER


ALFALFASPIRER

REDDIKSPIRER

RØDBETESPIRER

LØKSPIRER

BØNNESPIRER

SQUASH

STILKSELLERI, STANGSELLERI
TOMATER


KUMATO ELLER SVART TOMAT

TIGERTOMAT

BIFFTOMAT

CHERRY

COCTAILTOMAT

PLOMMETOMAT

TEARDROPTOMAT

GULTOMAT

VANLIG TOMAT

GRØNN TOMAT
No hay comentarios:
Publicar un comentario