lunes, 7 de noviembre de 2011

MAT: GRØNNSAKER

Asparges, grønn
ASPARGES, GRØNN



Asparges, hvit

ASPARGES, HVIT


Avocado
AVOCADO


Blomkål
BLOMKÅL


Brokkoli
BROKKOLI

Brokkolini
BROKKOLINI


Chili
CHILI






ERTER OG BØNER

Erter og bønner




Aspargesbønner

ASPARGESBØNNER


Bondebønner
BONDEBØNNER


Borlottibønner
BORLOTTIBØNNER


Brekkbønner

BREKKBØNNER


Haricots verts, Kenyabønner


HARICOTS VERTS


Meterbønner, Yardbeans

METERBØNNER



Snittbønner
SNITTBØNNER


Sugar snap, Runde sukkererter
SUGAR SNAP, RUNDE SUKKERTET


Sukkererter
SUKKERERTER


Tørkede bønner
TØRKEDE BØNNER


Voksbønner
VOKSBØNNER



Gresskar
GRESSKAR


Hokkaido gresskar
HOKKAIDO GRESSKAR

Pyntegresskar
PYNTEGRESSKAR

Halloweengresskar
HALLOWEENGRESSKAR


Spagettigresskar
SPAGETTIGRESSKAR

Butternut gresskar
BUTTERNUTGRESSKAR

Turbangresskar
TURBANGESSKAR


Gulrot
GULROT




KRYDDERUTTER

Krydderurter


Gressløk
GRESSLØK- CEBOLLINO

Merian
MERIAN-MEJORANA


Rosmarin
ROSMARIN-ROMERO

Salvie

SALVIE


Sitronmelisse
SITRONMELISSE (TORONJIL, MELISA, CITRONELA U HOJA DE LIMÓN)




Engsyre, Syre
ENGSYRE (ACEDERA)


Timian
TIMIAN -TOMILLO

Karse
KARSE (MASTUERZO, LEPIDIO O BERZO HORTELANO)



Lavendel
LEVENDEL /LAVANDA

Sitronverbena
Sitrontimian
SITRONTIMIAN (OTRO TIPO DE TOMILLO)

Sitronverbena
SITRONVERBENA -VERBENA


Kjørvel
KJØRVEL-PEREJIL



Persille
PERSILLE- PEREJIL RIZADO


Koriander

KORIANDER- CILANTRO

Dill
DILL -ENELDO


Estragon
ESTRAGÓN


Mynte
MYNTE



Oregano
OREGANO

Basilikum
BASILIKUM (ALBAHACA)


Brønnkarse
Brønnkarse
BRØNNKARSE (BERRO DE AGUA)


Isop

ISOP (HISOPO AROMÁTICO)


Løpstikke
LØPSTIKKE

FENNIKEL



KÅL

Kål


Grønnkål
GRØNNKÅL -COLIFLOR VERDE-



Hodekål, Hvitkål

HODEKÅL OG HVITKÅL (COL)

Kinakål
KINAKÅL- COL CHINA


Knutekål
KNUTEKÅL-COLIRRÁBANO O RÁBANO BLANCO)


Pak Choy
PAK CHOY (PACKCHOI)


Pyntekål
PYNTEKÅL (COL RIZADA)


Romanesco
ROMANESCO

Rosenkål
ROSENKÅL - COLES DE BRUSELAS


Rødkål
RØDKÅL- COL ROJA O MORADA


Savoykål
SAVOYKÅL- COL DE SABOYA



Spisskål
SPISSKÅL (COL PUNTIAGUDA)


Tidligkål, Nykål
TIDLIGKÅL OG NYKÅL- COL TEMPRANA



Kålrot, Kålrabi
KÅLROT OG KÅLRABI- (NABICOL, COLINABO O NABA)



RØDBETER- REMOLACHA ROJA





LØK OG PURRE
Løk og purre


CEBOLLAS Y PUERROS


Borretaneløk, Flatløk

BORRETANELØK


Elefanthvitløk
ELEFANTHVITLØK - (HVITLØK = AJO)



Fersk hvitløk

FERSK HVITLØK


Gul løk
GUL LØK

Hvitløk, vanlig
HVIT LØK - VANLIG-

Kinesisk hvitløk
KINESISK HVITLØK

Purre
PURRE


Rødløk
RØDLØK

Salatløk
SALATLØK

Sjalottløk
SJALOTTLØT (CEBOLLA CON CAPAS)

Sylteløk
SYLTELØK


Vårløk
VÅRLØK- CEBOLLETA


Paprika
PAPRIKA


Persillerot
PERSILLEROT


Reddik
REDDIK

Rødbete
RØDBETE




SALATER

Salater



Rapidsalat
RAPIDSALAT

Hjertesalat
HJERTESALAT

Ruccula
RUCCULA

Feltsalat, Mâchesalat
FELTSALAT (CANÓNIGOS)


MÅCHESALAT- CANÓNIGOS



Hodesalat
HODESALAT

Mangold, Bladbete
MANGOLD OG BLADBETE- ACELGA

Endivie, Sikori
ENDIVIE

Eskarollsalat
ESKAROLLSALAT


Friséesalat
FRISÉESALAT

Isbergsalat
ISBERGSALAT

Radicchio Rosso
RADICCHIO ROSSO

Romanosalat
ROMANOSALAT


Bataviasalat
BETAVIASALAT

Ekebladsalat
EKEBLADSALAT

Lollosalat
LOLLOSALAT

Spinat
SPINAT





Sellerirot, Knollselleri
SELLERIROT KNOLLSELLERI


Slangeagurk, Agurk
AGURK




SPIRER

Spirer



Alfalfaspirer
ALFALFASPIRER

Reddikspirer
REDDIKSPIRER

Rødbetespirer
RØDBETESPIRER

Løkspirer
LØKSPIRER

Bønnespirer
BØNNESPIRER


Squash
SQUASH


Stilkselleri, Stangselleri

STILKSELLERI, STANGSELLERI




TOMATER


Tomater

Kumato, Svart tomat
KUMATO ELLER SVART TOMAT

Tigertomat
TIGERTOMAT

Bifftomat
BIFFTOMAT

Cherrytomat
CHERRY

Coctailtomat
COCTAILTOMAT

Plommetomat
PLOMMETOMAT


Teardroptomat, Daddeltomat
TEARDROPTOMAT


Gul tomat
GULTOMAT

Vanlig tomat
VANLIG TOMAT

Grønn tomat
GRØNN TOMAT


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Jobbintervju