ASPARGES, GRØNN
ASPARGES, HVIT
AVOCADO
BLOMKÅL
BROKKOLI
BROKKOLINI
CHILI
ERTER OG BØNER
ASPARGESBØNNER
BONDEBØNNER
BORLOTTIBØNNER
BREKKBØNNER
HARICOTS VERTS
METERBØNNER
SNITTBØNNER
SUGAR SNAP, RUNDE SUKKERTET
SUKKERERTER
TØRKEDE BØNNER
VOKSBØNNER
GRESSKAR
HOKKAIDO GRESSKAR
PYNTEGRESSKAR
HALLOWEENGRESSKAR
SPAGETTIGRESSKAR
BUTTERNUTGRESSKAR
TURBANGESSKAR
GULROT
KRYDDERUTTER
GRESSLØK- CEBOLLINO
MERIAN-MEJORANA
ROSMARIN-ROMERO
SALVIE
SITRONMELISSE (TORONJIL, MELISA, CITRONELA U HOJA DE LIMÓN)
ENGSYRE (ACEDERA)
TIMIAN -TOMILLO
KARSE (MASTUERZO, LEPIDIO O BERZO HORTELANO)
LEVENDEL /LAVANDA
SITRONTIMIAN (OTRO TIPO DE TOMILLO)
SITRONVERBENA -VERBENA
KJØRVEL-PEREJIL
PERSILLE- PEREJIL RIZADO
KORIANDER- CILANTRO
DILL -ENELDO
ESTRAGÓN
MYNTE
OREGANO
BASILIKUM (ALBAHACA)
BRØNNKARSE (BERRO DE AGUA)
ISOP (HISOPO AROMÁTICO)
LØPSTIKKE
FENNIKEL
KÅL
GRØNNKÅL -COLIFLOR VERDE-
HODEKÅL OG HVITKÅL (COL)
KINAKÅL- COL CHINA
KNUTEKÅL-COLIRRÁBANO O RÁBANO BLANCO)
PAK CHOY (PACKCHOI)
PYNTEKÅL (COL RIZADA)
ROMANESCO
ROSENKÅL - COLES DE BRUSELAS
RØDKÅL- COL ROJA O MORADA
SAVOYKÅL- COL DE SABOYA
SPISSKÅL (COL PUNTIAGUDA)
TIDLIGKÅL OG NYKÅL- COL TEMPRANA
KÅLROT OG KÅLRABI- (NABICOL, COLINABO O NABA)
RØDBETER- REMOLACHA ROJA
LØK OG PURRE
CEBOLLAS Y PUERROS
BORRETANELØK
ELEFANTHVITLØK - (HVITLØK = AJO)
FERSK HVITLØK
GUL LØK
HVIT LØK - VANLIG-
KINESISK HVITLØK
PURRE
RØDLØK
SALATLØK
SJALOTTLØT (CEBOLLA CON CAPAS)
SYLTELØK
VÅRLØK- CEBOLLETA
PAPRIKA
PERSILLEROT
REDDIK
RØDBETE
SALATER
RAPIDSALAT
HJERTESALAT
RUCCULA
FELTSALAT (CANÓNIGOS)
MÅCHESALAT- CANÓNIGOS
HODESALAT
MANGOLD OG BLADBETE- ACELGA
ENDIVIE
ESKAROLLSALAT
FRISÉESALAT
ISBERGSALAT
RADICCHIO ROSSO
ROMANOSALAT
BETAVIASALAT
EKEBLADSALAT
LOLLOSALAT
SPINAT
SELLERIROT KNOLLSELLERI
AGURK
SPIRER
ALFALFASPIRER
REDDIKSPIRER
RØDBETESPIRER
LØKSPIRER
BØNNESPIRER
SQUASH
STILKSELLERI, STANGSELLERI
TOMATER
KUMATO ELLER SVART TOMAT
TIGERTOMAT
BIFFTOMAT
CHERRY
COCTAILTOMAT
PLOMMETOMAT
TEARDROPTOMAT
GULTOMAT
VANLIG TOMAT
GRØNN TOMAT
No hay comentarios:
Publicar un comentario